Skip to content

Ženske pižame

Najlepši del dneva je, ko se počasi odpravljate v posteljo, smuknete v svojo najljubšo pižamo in večer zaključite ob branju svoje najljubše knjige, zato je pomembno, da so ženske pižame v vaši omari zares kakovostne in prijetne na dotik. Ženske pižame morajo predstavljati udobje, a hkrati zadovoljiti tudi zahtevne okuse petičnih uporabnic. V naši ponudbi boste nekaj zase našle tako tiste, ki vas pri nakupu pižame vodi udobje kot tudi tiste, ki vam je pomembnejši izgled nočnega kompleta. Trendovski kosi so na voljo v različnih barvnih kombinacijah in vzorcih.

Preberi več

Pocrkljajte se z nežno čipkasto pižamo ali izberite ohlapnejše spalne srajce, primerne za sproščeno preživljanje romantičnih večerov. Sovražite ohlapne pižame, ki se med premikanjem v spanju ves čas zatikajo? Pižama Paige je ravno prav oprijeta, primerna za poletne in zimske mesece in vse tiste, ki ste nagnjeni k potenju. Dolge hlače se spredaj priročno zaključujejo z vrvico, zato lahko moč zatega ves čas uravnavate. Ženska pižama Minnie ima izredno prikupen motiv Miki Miške in je srčkana izbira za darilo. Še vedno ne veste, katero pižamo bi podarili? Ženske pižame, pakirane v praktično škatlo, so idealna izbira za darilo. Ženske pižame imajo na sprednjem delu umetelno izvezene napise in risbice in se lepo podajo k izbranim barvnim tonom kompleta za spanje. Vsi naši modeli iz bombaža se odlično prilagajajo telesu, zato bo spanje še bolj udobno. Vsi kosi so preizkušeno vzdržljivi in odporni na pogosto pranje. Sprehodite se skozi našo ponudbo in se prepričajte o kakovosti. Trendovske, seksi in udobne ženske pižame čakajo na vas.

Prikazovanje 1–18 od 119 rezultatov

Pogosta vprašanja in odgovori

Preberi več

Katere so glavne prednosti, s katerimi se ponašajo ženske pižame iz bombaža?

V naši ponudbi najdete ženske pižame iz bombaža in satena, vsak material se ponaša s svojimi pozitivnimi lastnostmi. Bombaž je sestavljen iz 95 % celuloze in dobro vpija znoj. Odlične kemijske značilnosti materiala omogočajo pogosto pranje in aplikacijo različnih pralnih sredstev ter dobro kljubujejo tudi višjim temperaturam pranja. Ženske pižame iz bombaža so obstojnejše in ne izgubljajo oblike ter elastičnosti. Skoraj vsi izdelki iz bombaža v naši ponudbi vsebujejo tudi nekaj elastana, za še boljše prileganje oblačil. Ker je nežen do kože, bombaž deluje protivnetno in pomirjevalno, zato je primeren tudi za tiste posameznike, ki trpite za alergijami. Svoje pižame boste enostavno vzdrževali in v pralni cikel po potrebi dodajali tudi belilo.

Katere so glavne prednosti pižam iz satena?

Saten je prav tako enostaven za vzdrževanje, a je v primerjavi z bombažnimi vlakni bolj občutljiv na invazivna pralna sredstva. V industriji se kombinira predvsem s čipkami in je občudovan zaradi svojega elegantnega leska. Za svetlejše kose se priporoča ročno pranje, saj boste na ta način izločili nevarne kose, ki puščajo barvo. Saten se pridobiva iz bombažnih in poliestrskih vlaken, največja prednost druge možnosti je odlična odpornost na mečkanje. Saten je izredno priljubljen material za ženske pižame, saj je gladek, prijeten in mehak na otip. V naši ponudbi so na voljo v različnih barvnih kombinacijah, ki jih krasijo sofisticirane poslikave in potiski.

Imate v vaši ponudbi tudi elegantne ženske pižame?

Seveda. Prestižnejši kosi se kombinirajo s tanko čipko in so na voljo v različnih barvah in dolžinah. Najdete jih v naslednjih številkah: S, M, L, XL, ki jih lahko vedno zamenjate.