Skip to content

Postopek nakupa

 

Postopek nakupa v spletni trgovini https://pizame.si je zelo enostaven.

Na seznamu artiklov si kliknite izbrani izdelek ali izdelke.
Izberite si svojo željeno velikost in morebitno kakšno drugo možnost (npr. barvo). Nato vpišite količino artiklov in kliknite gumb “Dodaj v košarico”.
Na strani zgoraj desno lahko vidite, koliko izdelkov je v košarici in kakšen je skupni znesek izbranih izdelkov.

Ko končate z nakupovanjem, kliknite na košarico, prikaže se vam vsebina košarice. V primeru, če si premislite in določenega artikla ali artiklov ne želite kupiti, preprosto pri posameznem artiklu kliknite na X in ta artikel se bo iz košarice odstranil. S klikom na lahko artikel oz. artikle odstranite ob hitrem pregledu košarice, podrobnejšem pregledu košarice kot tudi kasneje na Blagajni.
Če želite podrobnejši pregled košarice, po želji spremenit število izdelkov ali jih iz košarice izbrisat, kliknite gumb “Košarica” (to lahko sicer tudi storite kasneje pred zaključkom nakupa). Sedaj lahko nadaljujete z nakupovanjem ali pa kliknete gumb “Na blagajno”.

Ko želite zaključit nakup, kliknite gumb “Na blagajno”. Odpre se vam stran, kjer vnesete vse potrebne podatke za uspešen zaključek nakupa.

Nakup lahko opravite brez registracije kot Gost, lahko se pa registrirate in s tem pridobite dodatne ugodnosti, če pa ste že registrirani, pa se le prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom.
Najprej vnesite svoje podatke za plačilo (ime, priimek, naslov, el. naslov in kontaktno številko), če je naslov plačnika in prejemnika enak, to obkljukate, v nasprotnem primeru vnesite naslov za dostavo. Ko preberete Pogoje poslovanja in če se z njimi strinjate, to obkljukajte. Nato izberite način dostave in način plačila, po želji spremenite vsebino košarice, vnesite kodo kupona za dodatno ugodnost, če jo imate (kodo kupona lahko občasno najdete v naših objavah na socialnih omrežjih, forumih ipd.), vpišite kakšne opombe, želje ipd. ter potrdite naročilo.
Na vaš naveden elektronski naslov (e-mail) boste prejeli vse podrobnosti o naročilu, v primeru plačila po predračunu tudi potrebne podatke za izvedbo plačila.

Še video predstavitev postopka nakupa

Za kakršnekoli informacije o postopku nakupa, za pomoč pri nakupu ipd. smo vam na razpolago po elektronski pošti info@pizame.si, na telefon 02 444 27 88 ali s pomočjo kontaktnega obrazca.