Skip to content

Moške pižame

Na pizame.si boste našli moške pižame vrhunske kvalitete manjših in večjih številk, klasične modele in bolj trendovske, z dolgimi ali kratkimi rokavi in hlačami… Pižame niso več namenjene samo spanju, ampak so nepogrešljiv del garderobe za sproščeno preživljanje dnevov in večerov.
Prav tako boste v ponudbi našli moške pižame priznanih blagovnih znamk, kot so Sergio Tacchini, Enrico Coveri, Navigare ipd. Te pižame so izdelane iz zelo kakovostnih materialov, so modno krojene in zato zelo udobne za nošenje.

Preberi več

Poceni pižame so narejene iz cenejših materialov, zato se rade skrčijo.
Zato smo povečali ponudbo kvalitetnejših, a posledično tudi dražjih moških pižam. V kolikor želite nekoga obdariti, naj ne bo merilo cena pižame, ampak njena kvaliteta in izgled.
Če pa vas rado zebe, pa so v ponudbi tudi tople moške pižame. Pižama Terry je od znotraj ravno prav kosmatena, zato vam bo v njej prijetno toplo, ampak ne preveroče. Ta pižama je izdelana iz bombaža z majhnim dodatkom umetnih vlaken, zaradi katerih se pižama ne bo skrčila, lažje se bo likala in dalj časa jo boste lahko nosili. Ta model pižame ima patente na rokavih in hlačah, zato se bo še bolj prilagodila vsaki postavi.
V kolikor pa ste zmrzljive sorte, pa bodo prava izbira moške pižame Fabien ali pa Olivier. Ti dve moški pižami sta izdelani iz toplega flisa, zato vam bo v njej zagotovo prijetno toplo. Ker sta modno krojeni, sta primerni tako za mlajšo generacijo kot tudi za starejše.
V nasprotju z zmrzljivci pa tisti, ki jim je vedno toplo, potrebujejo moške pižame s kratkimi rokavi. V ponudbi boste našli veliko modelov “poletnih”  moških pižam.

Prikazovanje 1–18 od 48 rezultatov

Pogosta vprašanja in odgovori

Preberi več

Katere so glavne prednosti, s katerimi se ponašajo moške pižame iz bombaža?

V naši ponudbi najdete moške pižame iz bombaža in kombinacije bombaž/umetna vlakna, vsak material se ponaša s svojimi pozitivnimi lastnostmi. Bombaž je sestavljen iz 95 % celuloze in dobro vpija znoj. Odlične kemijske značilnosti materiala omogočajo pogosto pranje in aplikacijo različnih pralnih sredstev ter dobro kljubujejo tudi višjim temperaturam pranja. Moške pižame iz bombaža so obstojnejše in ne izgubljajo oblike ter elastičnosti. Skoraj vsi izdelki iz bombaža v naši ponudbi vsebujejo tudi nekaj elastana, za še boljše prileganje oblačil. Ker je nežen do kože, bombaž deluje protivnetno in pomirjevalno, zato je primeren tudi za tiste posameznike, ki trpite za alergijami. Svoje pižame boste enostavno vzdrževali in v pralni cikel po potrebi dodajali tudi belilo.

Katere so glavne prednosti pižam iz flisa?

Flis je prav tako enostaven za vzdrževanje, se ne krči in tudi po več pranjih ostane nespremenjen. Prav tako pa je to zelo topel material, zato vas v pižami iz flisa ne bo zeblo. Flis je ponavadi izdelan iz umetnih vlaken, ta vlakna pa imajo sposobnost odvajanja vlage od telesa. Zato tudi v primeru, da ste nagnjeni k potenju, pižama ne bo mokra, koža pa bo kljub vsemu suha.

Imate v vaši ponudbi tudi elegantne moške pižame?

Seveda. Prestižnejši kosi so izdelani iz zelo kvalitetnega bombaža interlock, v različnih barvah, krojih in dolžinah. Najdete jih v naslednjih številkah: 46, 48, 50, 52, 54, ki jih lahko vedno zamenjate.