Skip to content

Spalna srajca

Spalna srajca je enodelno spalno oblačilo, ki ga lahko nosite brez hlač in omogoča več svobode in olajšano premikanje med spanjem. Ker oblačilo nežno pada na vaše telo, se boste počutile povsem lahkotne. V večini primerov je spalna srajca narejena iz satena ali bombaža, priljubljene, a tudi dražje, so kreacije iz svile, vse tri materiale se pogosto kombinira s čipkami ali izvezenimi elementi. Vezenine na sprednjem delu in nevpadljive pentlje ustvarjajo eleganco za različne priložnosti. Izdelki v naši ponudbi se razlikujejo glede na barvo, obliko, izrez in dodatke, dolžina in oblika rokavov pa je odvisna od letnega časa in želja kupcev, naramnice so tako pogostejše poleti, medtem ko so daljši rokavi pogostejša izbira v zimskem in jesenskem času.

Preberi več

Nekateri modeli imajo izrazitejši hrbtni izrez. Po zaslugi kulture spletnih vplivnežev je v zadnjem času priljubljene predvsem babydoll spalna srajca, ki je izredno kratka in izdatneje okrašena s čipkami in ostalim baročnim okrasjem. Na trenutke spominja na poletno obleko in le površno prekriva zadnjico in tako v kombinaciji z vročim nočnim perilom ustvarja seksi videz. Naš nabor izdelkov je kakovosten, raznovrsten in trendovski. Ponudbo ves čas osvežujemo, zato redno preverjajte novosti, veseli pa bodo tudi vašega odziva in mnenja!

Prikaz vseh 17 rezultatov

Pogosta vprašanja in odgovori

Preberi več

Za kakšne priložnosti je primerna srajca za spanje?

Spalna srajca nima točno določene namembnosti. Krajše (babydoll) spalne srajce kupujejo predvsem mlajše uporabnice, medtem ko so bombažne srajce pogostejša izbira med starejšimi potrošnicami. Lahko jo nosimo kot vsakodnevno in samostojno spalno oblačilo, ali pa si jo nadenemo za posebne priložnosti, kot je obletnica ali praznovanje valentinovega. Modeli nežno pokrijejo vaše obline in izzivalno pokažejo tiste dele telesa, na katere ste najbolj ponosni. Umirjena glasba in vaša najljubša spalna srajca sta tisti sestavini, ki bosta navaden večer spremenili v pravcato romantično razvajanje. Presenetite svojo boljšo polovico in izberite seksi spalno srajco, ki je vaš dragi ne bo pozabil!

Kakšna je razlika med navadno spalno srajco in babydoll spalno srajco?

Babydoll spalna srajca je v primerjavi z drugimi vrstami nočnih oblačil zapeljivejša in oplemenitena s čipkami in ostalimi detajli. Prav tako je krajša, saj po navadi prekriva samo zadnjico. Ohlapna padajoča tkanina elegantno pada na vaše telo, modrček je lahko na voljo s kostjo ali brez, odvisno od velikosti prsi. V primerjavi z nagližejem je babydoll srajca ohlapnejša in udobnejša. Zaradi tega odlično pokriva odvečne kilograme okrog bokov in trebuha, zato je idealna izbira za vse vrste postav in zagotavlja zadostno mero ženstvenosti in zapeljivosti. V naši ponudbi najdete tudi babydoll srajčke večjih velikosti. S tako spalno srajco lahko očarate vsakega moškega.

Katere so glavne prednosti, ki jih nudi oblačilo za spanje?

Spalna srajca je narejena iz raznovrstnih materialov in je namenjena tako vsakodnevnemu nošenju kot tudi popestritvi večerne romantike. Ker je enodelno oblačilo, je premikanje med spanjem olajšano, prav tako je enostavna za shranjevanje, saj je sestavljena iz enega kosa in jo lahko enostavno pospravimo v kovček in vzamemo na potovanje. Spalna srajca je priljubljena tudi med nosečnicami, saj je ohlapna in udobna. V poletnem času je primerno nočno oblačilo, saj je narejena iz hladnih materialov, kot sta bombaž in saten in zračna.