Close
Skip to content

Dostava – informacije o dostavi

Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je Pošta Slovenije d.o.o., vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito.
Stroški pošiljanja znašajo 2,90€ ne glede na težo izbranih izdelkov. Nad 50€ je pošiljanje brezplačno.

Dostava

Rok dostave znaša 1-3 delovnih dni od prejema naročila, vendar pa so paketi v večino primerih dostavljeni že naslednji delovni dan od oddaje naročila.
Blago naročeno do 14. ure bo poslano še isti dan, blago naročeno po 14. uri pa bo poslano naslednji dan oz. v ponedeljek v primeru naročila v petek po 14. uri. Naročeno blago je last pošiljatelja do končnega plačila.

Dostava blaga je omejena na ozemlje Slovenije. Blago bo dostavljeno v dopoldanskem času (praviloma do 14. ure). Če na navedenem naslovu ob dostavi ni nikogar, ki bi sprejel pošiljko, poštar pusti obvestilo, da lahko paket dvignete na lokalni pošti.

Cenik

Cene artiklov ne vključujejo stroškov pošiljanja. Stroški pošiljanja znašajo 2,90€ ne glede na težo izbranih izdelkov. Nad 50€ je pošiljanje brezplačno.

Možnosti plačila

Plačilo po predračunu

V kolikor boste na blagajni označili to možnost boste na vaš elektronski naslov prejeli navodila za plačilo na naš TRR. Vaš paket bo odposlan na vpisan naslov po prejetem plačilu. Rok za plačilo so 3 delovni dnevi, v kolikor v 3 dneh ne prejmemo plačila, se naročilo stornira.
TRR: SI56 3400 0100 7337 216

Plačilo s kreditno kartico

Če izberete to možnost, ob zaključku nakupa vnesete številko vaše kreditne kartice in sledite navodilom.

Plačilo preko PayPal-a

Svoje naročilo lahko poravnate tudi z varnim načinom plačevanja preko interneta – s sistemom PayPal. Preko PayPal-a lahko plačate direktno po končanem spletnem nakupu (preusmeritev na njihovo uradno stran).

Plačilo po povzetju

Svoje naročilo lahko z gotovino ali kartico plačate tudi dostavni službi, katera vam dostavi naročene izdelke.

Osebni prevzem

Svoje naročilo lahko v 3 delovnih dneh tudi osebno prevzamete na spodaj navedenih naslovih. V primeru plačila na TRR, s kreditno kartico ali PayPal-om paket samo prevzamete, lahko pa ga ob prevzemu tudi plačate (plačilo po povzetju), vendar samo z gotovino.

Mateja Rumež s.p.
PE Selnica ob Dravi
Spodnji Slemen 81
2352 Selnica ob Dravi

Mateja Rumež s.p.
Trgovina LaModa
Cesta 4. julija 25
2241 Spodnji Duplek