Skip to content

Jutranja halja

Elegantna jutranja halja poskrbi, da boste tudi v najbolj zgodnih urah videti elegantni in pripravljeni na nepričakovan obisk prijateljice, tašče ali na prevzem pošte. Božanska satenasta jutranja halja se lepo poda vsaki postavi in je na voljo v različnih velikostih in dolžinah. Izkaže se tudi kot odlično darilo, še posebej za tiste malo bolj zahtevne prijateljice in obdarovance. Izdelki so na voljo v različnih barvah, zato boste na svoj račun prišli predvsem ljubitelji drznih kombinacij: od sveže pistacije do izzivalne tropske češnje.

Preberi več

Vsaka jutranja halja je narejena iz kakovostnih materialov in narejena z veliko mero natančnosti in ljubezni. Jutranjka Athena spominja na japonski kimono, ki zaradi posebne obdelave satena spominja na nežno svilo. Prepletajoče se vezenine in potiski prikazujejo cvetoče poganjke češnje, magnolije, zato se boste v jutranji halji počutile kot najbolj zapeljive gejše. Za zaposlene mamice, ki se vam zjutraj vedno mudi z zajtrkom in ostalimi obveznostmi, so primerne mehke jutranje halje, izdelane iz kakovostnega frotirja. Ta material je izredno trpežen, podobno kot brisače, in ga lahko brez skrbi perete tudi na višjih temperaturah in obratih. V pasu se priročno zaveže in je povsem prilagaja obliki telesa: turška kakovost, ki jo občutite! Razmišljate o nakupu nove jutranjke? Glede na ugodne cene izdelkov v naši ponudbi si boste lahko privoščile več kot samo 1 kos in razveselile svojega dragega z romantičnim presenečenjem.

Prikazovanje 1–18 od 19 rezultatov

Pogosta vprašanja in odgovori

Preberi več

Kakšna je razlika med jutranjo haljo iz satena in frotirja?

Frotir je posebna tkanina, ki jo sestavlja splet prepletenih nitk. Najpogosteje frotir srečamo v kopalnici, saj so iz njega narejene brisače in preproge. Je izredno vpojen material in dobro kljubuje visokim temperaturam pranja in obratov. Na drugi strani je saten narejen iz umetnih materialov, se ne mečka in je hladnejši. Uporablja se v vseh vejah tekstilne industrije ter je enostaven za tiskanje vzorcev ter printov. Zaradi svetlikajoče odbojnosti se saten uporablja tudi kot imitacija svile in podobnih luksuznih materialov in se lepo kombinira tudi z ostalimi vrstami materialov, kot je jeans.

Katere so glavne prednosti, ki jih nudi jutranja halja?

Jutranja halja je izredno priročen kos oblačila, saj je po navadi prva stvar, po kateri posežemo, ko se zbudimo. Je izredno udobna in nadomešča puloverje. Jutranja oblačila, kot je jutranja halja, so izredno enostavna za vzdrževanje in se perejo tudi na visokih temperaturah. Poleg tega je jutranja halja lepo darilo, ki izraža toplino in je hkrati izredno uporabna. Pri nas najdete jutranja oblačila po ugodnih cenah, različnih barvnih kombinacijah in dodatkih. Za različne tipe postav in okuse.

Zakaj je dobro imeti jutranjo haljo?

Jutranja halja opravlja več funkcij oz. nalog. V prvi vrsti je namenjena temu, da se z njo ogrnete po tuširanju in osušite. Na ta način se posušite hitreje, saj so jutranje halje narejene iz visoko vpojnih materialov, kot je frotir. Satenasta jutranja halja izpolnjuje predvsem estetsko funkcijo in je dobra spremljava vročemu perilu. V naši ponudbi najdete različne vrste jutranjk, pred nakupom premislite predvsem o vlogi, ki jo bo jutranja halja izpolnjevala. Halje iz frotirja so tako bolj primerne za nošenje po tuširanju, medtem ko so satenaste halje primernejše za popestritev romantičnih večerov.